LeDor VaDor - Online Zsidó TV

Adatvédelmi nyilatkozat

A ledorvador.hu weboldal üzemeltetője,  garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli, különös tekintettel az alábbiakra:

  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
  • a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény,
  • a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény,
  • az elektronikus kereskedelmi, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény.

 

Általános Adatkezelési Elvek:

A ledorvador.hu oldalon online megadott adatokat kizárólag szervezetünk munkatársai kezelik. A megosztott tartalmak, külön-külön és egyben is törölhetők.

Az adatokat magyarországi szervereken tároljuk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy adatbázisunk, annak használata technikailag is biztonságos legyen, illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá, ne tudják azokat megváltoztatni vagy törölni.

A LeDor VaDor  fenntartja magának a jogot, hogy felhasználóitól, ügyfeleitől és látogatóitól gyűjtött személyes adatnak nem minősülő statisztikai adatokat az irányadó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően nyilvánosságra hozza.

A partnereinkkel kötött szerződések, együttműködési megállapodások nagy hangsúlyt fektetnek az adatvédelmi jogszabályok mindkét fél általi maradéktalan betartására.

A LeDor VaDor  fenntartja magának a jogot, és egyben kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen Nyilatkozat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsa. A nyilatkozat bármilyen kismértékű változásáról a tagokat előzetesen értesítjük.

 

Szolgáltatásaink:

Célunk megvalósítása érdekében számos szolgáltatással állunk felhasználóink rendelkezésére. Minden egyes, általunk kezelt adatra érvényes a jelen adatvédelmi nyilatkozat.


Regisztrált felhasználóinkról nyilvántartott adatok:

Szolgáltatásaink teljes és hatékony használata érdekében kérjük, regisztrálja magát rendszerünkbe!

A regisztráció során a következő személyes adatok megadását kérjük:

  • e-mail-cím
  • teljes név
  • születési idő
  • elérhetőségek

A fenti adatokat kizárólag az Ön által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat előzetes írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

 

Fel az oldal tetejére